پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶

قیمت نفت خام افت کرد

قیمت نفت خام افت کرد

قیمت نفت خام در معاملات امروز، جمعه، تحت تأثیر داده‌های اقتصادی قدرتمند چین و آمریکا رشد کرد اما در ادامه با نگرانی از تشدید بحران کرونا در هند رشد خود را از دست داد و پایین آمد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت خام در معاملات امروز، جمعه، تحت تأثیر داده‌های اقتصادی قدرتمند چین و آمریکا رشد کرد اما در ادامه با نگرانی از تشدید بحران کرونا در هند رشد خود را از دست داد و پایین آمد.

تا ساعت ۱۳:۰۳ به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، ۰.۱۵ درصد افت کرد و به ۶۷.۹۹ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام آمریکا هم ۰.۳۱ درصد افت کرد و به ۶۴.۵۱ دلار رسید.

گزارشات از هند حاکی از این است که تعداد مبتلایان جدید روزانه برای سومین روز از ۴۰۰ هزار نفر فراتر رفته است. این گزارشات نگرانی‌هایی جدی در مورد کاهش احتمالی تقاضای نفت خام سومین مصرف‌کننده بزرگ نفت جهان ایجاد کرده است.

افت قیمت امروز در حالی اتفاق افتاد که قیمت‌ها صبح امروز تحت تأثیر گزارش اشتغال هفتگی آمریکا و گزارش صادرات و واردات چین رشد کرده بودند.

کد خبر 5206174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha